MÚSICA: LaCasaCalba, 15 anys des de la perifèria

DISSABTE 14 DE DESEMBRE A LES 19h30

[vc_row][vc_column width="1/2"][vc_column_text]Música | Tots els públics Dissabte 14 de desembre, 19h30 Entrada: 8 € anticipada / 10 € taquilla Amb l’entrada, regal d’una bossa de cotó dels 15 anys de LaCasaCalba. [/vc_column_text][/vc_column][vc_column width="1/2"][vc_column_text] Celebrem els 15 anys de LaCasaCalba amb un vetlada musical, poètica i teatral, impulsada des dels marges

Start

2019-12-14 - 19:30

End

Música | Tots els públics
Dissabte 14 de desembre, 19h30
Entrada: 8 € anticipada / 10 € taquilla

Amb l’entrada, regal d’una bossa de cotó dels 15 anys de LaCasaCalba.

Celebrem els 15 anys de LaCasaCalba amb un vetlada musical, poètica i teatral, impulsada des dels marges de la cultura, amb bons amics i projectes germans.

Per una banda, tenim l’espectacle Mi Lay, creat a propòsit dels 30 anys de la discogràfica G3G Records pel francés Pierre Bastien, el català Gati l’holandés Mischa Kool, aquests dos últims membres de Gran Teatro Amaro. Presentaran el seu projecte Teatre Mecànic. Entremig, tenim a dos artistes valencians, Bartolmé Ferrando i Truna, vinculats a l’art d’acció, la música experimental i la poesia sonora, que improvitzaran a través del seu projecte JOP. I, per l’alltra banda, tenim de la mà d’Edicions del Buc, la poesia musicada de la jove poeta catalana Anna Gas i el músic Josep V. Tallada.

MORE DETAIL

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *