TEATRE: La mona Simona de Cía. La Sonrisa del Lagarto (Astúries)

DISSABTE 17 DE FEBRER A LES 18h00

[vc_row][vc_column width="1/2"][vc_column_text]Teatre | Públic familiar Dissabte 17 de febrer, 18h00 Entrada: 5 € Espectacle inclòs en les activitats per celebrar la Setmana de l’Arbre, en col·laboració amb la Regidoria de Gestió Responsable del Territori de l’Ajuntament de Gandia. Direcció i interpretació: Marli Santana. Interpretació titiritera: Ave Hernández.[/vc_column_text][/vc_column][vc_column width="1/2"][vc_column_text]Penjada de la

Start

2018-02-17 - 18:00

End

Teatre | Públic familiar
Dissabte 17 de febrer, 18h00
Entrada: 5 €

Espectacle inclòs en les activitats per celebrar la Setmana de l’Arbre, en col·laboració amb la Regidoria de Gestió Responsable del Territori de l’Ajuntament de Gandia.

Direcció i interpretació: Marli Santana.
Interpretació titiritera: Ave Hernández.

Penjada de la branca d’un mil·lenari Baobab, Simona espera ansiosa el clarejar del dia per a veure nàixer el sol. A tots els animals que passaven per allí els convida a veure aquest gran espectacle i, per a espantar el somni i la solitud de l’espera, els demana que li expliquen un conte. Es tracta d’un senzill espectacle inspirat en valors com l’amistat i l’amor a la naturalesa, que barreja les tècniques del teatre d’ombres xineses amb les titelles i la narració dels contes universals.

MORE DETAIL

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *