FESTIVAL HOSTES: LOOPING THE WORLD | Amorante i Joan Mont

DISSABTE 13 DE GENER A LES 19H00

[vc_row][vc_column width="1/2"][vc_column_text]FESTIVAL HOSTES | Joves i adults Dissabte 13 de gener, 19h00 Entrada (doble sessió): 15 € anticipada / 18 € taquilla Abonament Festival HOSTES: 30 € anticipat / 35 € taquilla[/vc_column_text][vc_btn title="COMPRAR ENTRADES" color="black" align="center" button_block="true" link="url:https%3A%2F%2Fteatreravalgandia.koobin.com%2Ffestival-hostes-looping-the-world-VAL|target:_blank"][vc_btn title="ABONAMENT FESTIVAL HOSTES" color="black" align="center" button_block="true" link="url:https%3A%2F%2Fteatreravalgandia.koobin.com%2FFestival-Hostes-Abonament-VAL|target:_blank"][vc_single_image image="8664" img_size="full"][/vc_column][vc_column width="1/2"][vc_column_text] AMORANTE és

Start

2024-01-13 - 19:00

End

FESTIVAL HOSTES | Joves i adults
Dissabte 13 de gener, 19h00

Entrada (doble sessió): 15 € anticipada / 18 € taquilla

Abonament Festival HOSTES: 30 € anticipat / 35 € taquilla

AMORANTE és el projecte personal d’Iban Urizar, etnomusicòleg i multiinstrumentista basc. Aventurat, iconoclasta i amant de la improvisació, crea una sèrie de composicions que són un veritable periple per la música ancestral i d’avantguarda.

La seua música és molt més que una experiència auditiva; és una mena de viatge a l’ànima de l’artista per convidar-nos a explorar les nostres emocions i reflexions més profundes. Ara presenta el seu nou treball, Harriherrihar, acompanyat de projeccions audiovisuals carregades de simbolisme.

Aquest concert forma part del programa ‘AIEnRUTa-Artistas’.

_

JOAN MONT estrena Wildbones, una experiència sonora creada de manera intuïtiva i apel·lant als sentits amb un show immersiu i hipnòtic, que barreja tradició i innovació. Live looping, sintetitzadors, beats, efectes, tot amanit amb el so dels instruments de vent-metall i una dosi de ritmes d’allò més variats.

MORE DETAIL

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *