La lluna cega (Soliloquio de grillos) de Lletraferits & Comediants (Gandia)

Divendres 26 de març a les 19h00

[vc_row][vc_column width="1/2"][vc_column_text]#30AnysTeatreRavalG CELEBREM EL DIA MUNDIAL DEL TEATRE Diumenge 26 de març, 19h00 Entrada: 8 €. Venda d'entrades a l Teatre del Raval (C. Sant Ramon, 8) i en Moreno Ópticos (C. Beneficiència, 2), Gandia. Autoria:  Juan Copete Direcció i adaptació: Ignasi Moreno Interpretació: Eva Pellicer, Marisaro Martí i Vanessa Llinares Facebook: Lletraferits Comediants[/vc_column_text][/vc_column][vc_column width="1/2"][vc_column_text]Mestra, mare

Start

2017-03-26 - 19:00

End

#30AnysTeatreRavalG
CELEBREM EL DIA MUNDIAL DEL TEATRE
Diumenge 26 de març, 19h00
Entrada: 8 €. Venda d’entrades a l Teatre del Raval (C. Sant Ramon, 8) i en Moreno Ópticos (C. Beneficiència, 2), Gandia.

Autoria:  Juan Copete
Direcció i adaptació: Ignasi Moreno
Interpretació: Eva Pellicer, Marisaro Martí i Vanessa Llinares

Facebook: Lletraferits Comediants

Mestra, mare i puta: tres dones suporten el cant dels grills en una cuneta propera al seu poble, intentant fugir de les represàlies de la guerra civil. Les dames d’aquesta història estan a punt de ser afusellades, però també són tres mortes que parlen des d’una tomba sense nom. Mentre, la vida continua… Memòria i nostàlgia són la base de tres històries que conflueixen alhora a un mateix lloc. Tres dones fugint i aturades en una cruïlla vital d’anhels, somnis, certeses, esperances, frustracions i fracassos. Històries farcides de por i tendresa que volen ser una mena tribut als desapareguts i el record d’uns fets reals marcats per la intolerància i la violència; l’odi d’anys d’ira i foc que transcendeixen el pou de la història per a fer-se universals.

MORE DETAIL

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *