TEATRE ESCENA CONTEMPORÀNIA: Les solidàries d’Atirohecho

DIVENDRES 13 D'ABRIL A LES 21H00

[vc_row][vc_column width="1/2"][vc_column_text]Teatre: escena contemporània | Adults Divendres 13 d'abril, 21h00 Entrada: 10 € V Jornades Republicanes - En col·laboració amb l'Associació Republicana de la Safor. A les 19h30 hi haurà una taula redona sobre "República i feminisme", a càrrec d’Esther López. Entrada lliure. En acabar se servirà un vi d'honor. Direcció: Carla Chillida Creació:

Start

2018-04-13 - 21:00

End

Teatre: escena contemporània | Adults
Divendres 13 d’abril, 21h00
Entrada: 10 €

V Jornades Republicanes – En col·laboració amb l’Associació Republicana de la Safor. A les 19h30 hi haurà una taula redona sobre “República i feminisme”, a càrrec d’Esther López. Entrada lliure. En acabar se servirà un vi d’honor.

Direcció: Carla Chillida Creació: Margarida Mateos, Paula Romero, Yarima Osuna, Carla Chillida, Isabel Martí, Isabel Ruiz, Patrícia Pardo Text: Patrícia Pardo Interpretació: Margarida Mateos, Paula Romero, Yarima Osuna, Carla Chillida

Amb aquest treball, la companyia valenciana de teatre polític se suma als tants projectes realitzats per dones per a reivindicar el seu paper en el món i visibilitzar a tantes dones companyes que van ser oblidades per la història, una història escrita per homes per a parlar d’altres homes. Amb aquest espectacle es posa de manifest que la pròxima revolució serà feminista o no serà, s’ha de construir un món nou, un món millor des de la creativitat i, ara sí, des del feminisme.

MORE DETAIL

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.