TEATRE ESCENA CONTEMPORÀNIA: Les solidàries d’Atirohecho

DIVENDRES 13 D'ABRIL A LES 21H00

[vc_row][vc_column width="1/2"][vc_column_text]Teatre: escena contemporània | Adults Divendres 13 d'abril, 21h00 Entrada: 10 € V Jornades Republicanes - En col·laboració amb l'Associació Republicana de la Safor. A les 19h30 hi haurà una taula redona sobre "República i feminisme", a càrrec d’Esther López. Entrada lliure. En acabar se servirà un vi d'honor. Direcció: Carla Chillida Creació:

Start

2018-04-13 - 21:00

End

Teatre: escena contemporània | Adults
Divendres 13 d’abril, 21h00
Entrada: 10 €

V Jornades Republicanes – En col·laboració amb l’Associació Republicana de la Safor. A les 19h30 hi haurà una taula redona sobre “República i feminisme”, a càrrec d’Esther López. Entrada lliure. En acabar se servirà un vi d’honor.

Direcció: Carla Chillida Creació: Margarida Mateos, Paula Romero, Yarima Osuna, Carla Chillida, Isabel Martí, Isabel Ruiz, Patrícia Pardo Text: Patrícia Pardo Interpretació: Margarida Mateos, Paula Romero, Yarima Osuna, Carla Chillida

Amb aquest treball, la companyia valenciana de teatre polític se suma als tants projectes realitzats per dones per a reivindicar el seu paper en el món i visibilitzar a tantes dones companyes que van ser oblidades per la història, una història escrita per homes per a parlar d’altres homes. Amb aquest espectacle es posa de manifest que la pròxima revolució serà feminista o no serà, s’ha de construir un món nou, un món millor des de la creativitat i, ara sí, des del feminisme.

MORE DETAIL

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *