La vaca que riu, Cia. Patrícia Pardo (València)

DEL 17 AL 20 DE SETEMBRE A LES 20h30

[vc_row][vc_column width="1/2"][vc_column_text]Teatre - Circ | Joves i adults De dijous 17 a diumenge 20 de setembre, 20h30 Entrada: 8 € anticipada / 10 € taquilla Dramatúrgia i direcció: Patrícia Pardo Interpretació i coreografies: Joana Alfonso, Ilyá Gendler, Mónika Vázquez, Guille Zavala Intèrpret llengua de signes: Belén Pérez Espectacle organitzat per:

Start

2020-09-17 - 20:30

End

2020-09-20 - 00:00

Teatre – Circ | Joves i adults
De dijous 17 a diumenge 20 de setembre, 20h30
Entrada: 8 € anticipada / 10 € taquilla

Dramatúrgia i direcció: Patrícia Pardo Interpretació i coreografies: Joana Alfonso, Ilyá Gendler, Mónika Vázquez, Guille Zavala Intèrpret llengua de signes: Belén Pérez

Espectacle organitzat per:

A través del teatre i del circ, combinant humor i grans dosis de realitat, La vaca que riu s’endinsa en la capacitat torturadora de l’ésser humà, concentrada i potenciada en posicions de poder o de control, alhora que la contraposa a la capacitat de cura; capacitat destructiva front capacitat creativa. La creativitat, la delicadesa, la cura. El poder, la impunitat, la tortura. La companyia aposta per fer l’obra accessible a la comunitat sorda, amb una intèrpret de signes integrada de manera orgànica en l’escena.

Nominat a Millor Espectacle de Circ als Premis de les Arts Escèniques Valencianes 2020

MORE DETAIL

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *