La cantant calba, d’Eugene Ionesco. Cia. Estudi Zero Teatre (Illes Balears)

4 D'OCTUBRE DE 2019

[vc_row][vc_column width="1/2"][vc_column_text]TEATRE Dates: 4 d'octubre de 2019. Alumnes: ESO i Batxillerat a partir de 15 anys. Idioma: valencià. Durada: 60 minuts. PREU: Si reserveu abans de setembre el preu és de 4 € per alumne. Si reserveu una vegada començat el proper curs escolar, el preu és de 4,50 € per alumne. A

Start

2019-10-04 - 10:00

End

TEATRE

Dates: 4 d’octubre de 2019.
Alumnes: ESO i Batxillerat a partir de 15 anys.
Idioma: valencià.
Durada: 60 minuts.

PREU:
Si reserveu abans de setembre el preu és de 4 € per alumne.
Si reserveu una vegada començat el proper curs escolar, el preu és de 4,50 € per alumne.

A més, si heu fet la vostra reserva anticipada podeu sol·licitar la guia personalitzada a la vostra escola. Inclou material i personal per treballar a l’aula el dossier pedagògic de l’espectacle que heu escollit.

La Cantant Calba va ser la primera obra dramàtica escrita pel dramaturg Eugène Ionesco i és, potser, l’espectacle primigeni de l’anomenat teatre de l’absurd. Suposa una crítica de la vida quotidiana en la qual els personatges són incapaços de comunicar-se entre si.

Valors pedagògics: plantejar la il·lusió de la comunicació travessant els límits de la realitat per a proposar inquietants preguntes a l’espectador. Reflexionar sobre la qualitat de la comunicació en la societat digital actual, hiper informada en xarxes però incomunicada a nivell humà.

Premis: III Mostra de teatre memorial Llorenç Moyà: Millor Direcció, Millor Actor, Millor Actriu i Millor Escenografia.
IX Circuito de danza y teatro contemporáneos para público adulto y familiar de la Red de Teatros Alternativos de España: Millor Espectacle.

MORE DETAIL

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *