CINEMA EN VALENCIÀ: Jacob, Mimi i els gossos del barri

DISSABTE 7 DE MARÇ A LES 18h00

[vc_row][vc_column width="1/2"][vc_column_text]Jacob, Mimi i els gossos del barri Cinema en valencià | Públic familiar, recomanada a partir de 6 anys Dissabte 7 de març, 18h00 Entrada: 4 € anticipada / 5 € taquilla Durada: 70 min. AQUESTA PEL·LÍCULA SUBSTITUEIX A MR. LINK. L'ORIGEN PERDUT PREVISTA INICIALMENT EN LA PROGRAMACIÓ DEL

Start

2020-03-07 - 18:00

End

Jacob, Mimi i els gossos del barri

Cinema en valencià | Públic familiar, recomanada a partir de 6 anys
Dissabte 7 de març, 18h00
Entrada: 4 € anticipada / 5 € taquilla

Durada: 70 min.

AQUESTA PEL·LÍCULA SUBSTITUEIX A MR. LINK. L’ORIGEN PERDUT PREVISTA INICIALMENT EN LA PROGRAMACIÓ DEL TEATRE DEL RAVAL.

Organitza: LaCasaCalba
Col.labora: Diputació de València

Jacob viu a la ciutat i somia convertir-se en arquitecte com el seu pare. Un dia, el pare, que sempre va atrafegat, ha de marxar per negocis durant uns dies i el xiquet haurà de passar una setmana sencera amb la seua cosina Mimi i el seu oncle Àguila al barri antic de Riga, Maskachka. Tan bon punt hi arriba, un ric home de negocis comença a excavar el parc central per transformar-lo i edificar-hi nous gratacels. Jacob i Mimi decideixen aturar el projecte. El cas és que tan sols poden fer-ho amb l’ajut d’una colla de gossos de carrer que… poden parlar!

Festivals: BUFF International Film Festival Austràlia 2019; 16è Festival de Sevilla 2019; CHIFF Children’s Film Festival Suècia 2019; El Meu Primer Festival Barcelona 2019.

MORE DETAIL

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *