HOSTES JAZZ I Javier Navas Quintet i Autòctone

[vc_row][vc_column width="1/2"][vc_column_text]FESTIVAL HOSTES | Joves i adults Dissabte 14 de gener, 19h00 Entrada: 15 € anticipada / 18 € taquilla Abonament Festival HOSTES: 25 € anticipat / 30€ taquilla *Amb un disc produït per LaCasaCalba de regal. Abonament Festival HOSTES Xiquets i Xiquetes: 12,50 € anticipat / 15€ taquilla[/vc_column_text][/vc_column][vc_column width="1/2"][vc_column_text]

Start

2023-01-14 - 19:00

End

FESTIVAL HOSTES | Joves i adults
Dissabte 14 de gener, 19h00
Entrada: 15 € anticipada / 18 € taquilla

Abonament Festival HOSTES: 25 € anticipat / 30€ taquilla *Amb un disc produït per LaCasaCalba de regal.

Abonament Festival HOSTES Xiquets i Xiquetes: 12,50 € anticipat / 15€ taquilla

Javier Navas Quintet: El quintet liderat per Javier Navas, un dels referents del vibràfon a Espanya, suposa una visita a un repertori jazzístic autèntic i ple de modernitat. L’agrupació formada per Juan Galiardo al piano, Bori Albero al contrabaix, Dani Dominguez a la bateria i Enrique Oliver al saxofon tenor; ha creat un llenguatge propi que beu del jazz, l’smooth, o el neo-soul. Amb el seu nou treball discogràfic, “La revolució”, responen a un crit d’escolta, d’autoafirmació vital buscada en la pròpia música i en les experiències vitals i personals de Javier.

Autòctone: Formació que fa un mestissatge entre la cultura valenciana, a través de la nostra llengua i el jazz. La música del trompetista Pepe Zaragoza es fusiona amb els versos d’escriptors valencians per donar pas a “Sons de rapsoda”, un concert amb una diversitat estilística que abraça des del rock al flamenc, passant pels sons avantguardistes del jazz contemporani.

MORE DETAIL

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *