HOSTES FONEMA POP | Daniel Lumbreras (Catalunya)

DISSABTE 19 DE FEBRER A LES 20H00

[vc_row][vc_column width="1/2"][vc_column_text]Festival Hostes | Recomanat joves i adults Dissabte 19 de febrer, 20h00 Entrada: 10 € anticipada / 12 € taquilla Abonament Festival: 40 € anticipada / 45 € taquilla Abonament sense 'Dioptria 50': 25€[/vc_column_text][/vc_column][vc_column width="1/2"][vc_column_text] La música de Daniel Lumbreras és difícil de classificar. Té tints de música africana,

Start

2022-02-19 - 20:00

End

Festival Hostes | Recomanat joves i adults

Dissabte 19 de febrer, 20h00

Entrada: 10 € anticipada / 12 € taquilla
Abonament Festival: 40 € anticipada / 45 € taquilla
Abonament sense ‘Dioptria 50’: 25€

La música de Daniel Lumbreras és difícil de classificar. Té tints de música africana, celta, brasilera o, fins i tot, dels cants sufís o de la música raï. Però la base no deixa de ser un pop folk de caire occidental, ric en matisos i molt líric.

Presenta ‘Cinematic’, un treball inesperat nascut de la pandèmia i inspirat en totes les pel·lícules que Daniel va veure durant els mesos de reclusió. Pel directe, el disc es transforma en un format a quatre veus completat per Marta Ortega, Mariona Fernàndez i Glòria Fernàndez, professores de cant i música i dues d’elles, directores de coral del Palau de la Música de Barcelona.

Foto: Sílvia Poch

MORE DETAIL

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *