TRANS/RIBA | Homenatge a Pau Riba

DIVENDRES 29 D'ABRIL A LES 20H00

[vc_row][vc_column width="1/2"][vc_column_text]Festival Hostes | Joves i adults Divendres 29 d'abril, 20h00 Entrada: 20 € anticipada / 25 € taquilla[/vc_column_text][/vc_column][vc_column width="1/2"][vc_column_text] 'Trans / Riba' és l'homenatge que des de LaCasaCalba volem a fer al gran Pau Riba. Ens va deixar pocs dies abans de presentar al Teatre Raval de Gandia el

Start

2022-04-29 - 20:00

End

Festival Hostes | Joves i adults

Divendres 29 d’abril, 20h00

Entrada: 20 € anticipada / 25 € taquilla

Trans / Riba‘ és l’homenatge que des de LaCasaCalba volem a fer al gran Pau Riba. Ens va deixar pocs dies abans de presentar al Teatre Raval de Gandia el seu ‘Dioptria 50’ amb De Mortimers, dins del festival Hostes. I, lluny de cancel·lar l’actuació, hem programat un gran concert coral en el qual pujaran a l’escenari un bon grapat d’artistes d’ací i d’allà que retran l’homenatge que Pau es mereixia i haguera volgut.

Estaran:

De Mortimers, Enric Casasses, Caïm Riba i Àngel Riba, Plan (Llull Riba, Anna Tobias i Noè Escolà), Pau Miquel Soler i Mireia Tortosa, Aina March, Mau Boada, Carles Dénia, Moon Ribas, Roqui Albero, El Triangulista, Companyia Sonora, Héctor Arnau, Orchestra Feriluche, Mu (Bet Gàrgola i Antonio Puertas), Núria Martínez-Vernis i Oriol Sauleda i Ximo Vidal.

MORE DETAIL

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *