HOSTES CANÇÓ I Esther i Clara Andrés

[vc_row][vc_column width="1/2"][vc_column_text]FESTIVAL HOSTES | Joves i adults Dissabte 11 de febrer, 19h00 Entrada: 15 € anticipada / 18 € taquilla Abonament Festival HOSTES: 25 € anticipat / 30€ taquilla *Amb un disc produït per LaCasaCalba de regal. Abonament Festival HOSTES Xiquets i Xiquetes: 12,50 € anticipat / 15€ taquilla[/vc_column_text][/vc_column][vc_column width="1/2"][vc_column_text]

Start

2023-02-11 - 19:00

End

FESTIVAL HOSTES | Joves i adults
Dissabte 11 de febrer, 19h00
Entrada: 15 € anticipada / 18 € taquilla

Abonament Festival HOSTES: 25 € anticipat / 30€ taquilla *Amb un disc produït per LaCasaCalba de regal.

Abonament Festival HOSTES Xiquets i Xiquetes: 12,50 € anticipat / 15€ taquilla

Esther: l’artista de Vinaròs, ens presenta el seu primer disc de llarga durada que, seguint amb la seua línia intimista i intensa, ha dut a la jove a trobar una energia renovada, amb més llum i molt més desenfadada.

Influenciada per aquelles cantants que l’han acompanyat durant tota seua la vida, com ara Alanis Morrisette o Miley Cyrus, trobarem una Esther que s’endinsa en un viatge al llarg dels seus 24 anys de vida, per narrar totes aquelles històries que, d’alguna manera, li han quedat pendents. Amb una veu pròpia, íntima i brillant que la diferencien de la resta, l’artista és capaç de transportar-nos a través de les seues composicions.

Clara Andrés: la cantautora valenciana guardonada en 2008 amb dos Premis Ovidi Montllor pel seu primer disc “Dies i dies”, ens presenta ara el seu darrer treball ‘Capfico‘, un treball musical conjunt amb Estela Tormo, reconegut com a millor disc de cançó d’autor i millor disseny als Premis Carles Santos 2022. Construït com un diàleg entre les dues compositores, ‘Capfico‘ és una immersió a l’univers musical i íntim de la cantautora valenciana cap a noves textures i lluminositats que ens proposen fer un capbús dins l’aigua, un joc entre el dins i el fora, entre el fet d’estar present i estar amagat.

MORE DETAIL

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *