HOSTES CANÇÓ: Andreu Valor presenta Insurrecte

DISSABTE 23 DE GENER A LES 19h00

[vc_row][vc_column width="1/2"][vc_column_text]HOSTES CANÇÓ | Joves i adults Dissabte 23 de gener, 19h00 Entrada: 10 € anticipada / 12 € taquilla Abonament per a tot el festival: 30 €.[/vc_column_text][/vc_column][vc_column width="1/2"][vc_column_text]Insurrecte és el resultat d’una novetat tangible en el nou projecte d’Andreu Valor. A través de 10 cançons, inicialment, amb una sonoritat renovada,

Start

2021-01-23 - 19:00

End

HOSTES CANÇÓ | Joves i adults
Dissabte 23 de gener, 19h00
Entrada: 10 € anticipada / 12 € taquilla

Abonament per a tot el festival: 30 €.

Insurrecte és el resultat d’una novetat tangible en el nou projecte d’Andreu Valor.
A través de 10 cançons, inicialment, amb una sonoritat renovada, textures ambientals i arranjaments propis d’un pop-folk nord-europeu capaç de mantindre l’essència del missatge, el cantautor de Cocentaina ens transporta a experimentar noves sensacions sonores i una contundència rítmica en els temes. Les lletres pretenen mantenir l’ànima rebel que planta cara a les injustícies i canta a la pau amb un disc obert que s’atreveix a seguir amb els formats clàssics, cd i vinil, però amb l’estratègia de no donar-ho tot de colp.

A través d’un codi QR inserit als treballs físics, es podran aconseguir noves cançons inèdites i nou material en primícia per incentivar el vincle.

MORE DETAIL

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *