RRRR! FESTIVAL: ‘Holobiontes en un planeta simbiótico’, amb Jorge Riechmann

Dijous 14 a les 19h30

[vc_row][vc_column width="1/2"][vc_column_text]Acte inaugural RRRR! Festival | Xarrada Dijous 14 d'octubre, 19h30 Entrada gratuïta   Espectacle programat al RRRR! Festival d’Art i Reciclatge[/vc_column_text][/vc_column][vc_column width="1/2"][vc_column_text] La crisi ecològica-social contemporània és tan profunda que ens convida a reconsiderar els fonaments mateixos de les ideologies i el sentit comú dominant. No resultarà contraproduent la

Start

2021-10-14 - 19:30

End

Acte inaugural RRRR! Festival | Xarrada
Dijous 14 d’octubre, 19h30

Entrada gratuïta

 

Espectacle programat al RRRR! Festival d’Art i Reciclatge

La crisi ecològica-social contemporània és tan profunda que ens convida a reconsiderar els fonaments mateixos de les ideologies i el sentit comú dominant. No resultarà contraproduent la cerca de dominació sobre la naturalesa? Té sentit considerar-nos com a individus separats dels seus semblants i dels ecosistemes? L’antropocentrisme no ens està esgarriant molt? Potser podem avançar cap al que es podria dir una ‘simbioética’ per a éssers terrestres, per a Homo sapiens que de veritat decideixin assumir la condició humana en la biosfera del tercer planeta del Sistema solar.

Aquesta activitat s’inscriu al projecte ‘Humanidades ecológicas y transiciones ecosociales. Propuestas éticas, estéticas y pedagógicas para el antropoceno, PID2019-107757RB-I00’.

Paral.lelament, s’inaugurarà l’instal.lació sonora ‘Acuática’, dels holandesos Bosch&Simons a la cambra del Teatre.

MORE DETAIL

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *