Festival HOSTES: Xavi Sarrià & Feliu Ventura (València - Xàtiva)

DIVENDRES 10 DE FEBRER, A LES 20h30

[vc_row][vc_column width="1/2"][vc_column_text]Divendres 10 de febrer, 20h30 Entrades: 10 € anticipada – 12 € taquilla. Entrades anticipades en OneTwoTix i en taquilla del Teatre del Raval, oberta de dilluns a divendres, de 10h00 a 14h00 i, els dies de funció, des d’una hora abans de cada espectacle. Abonaments per als tres

Start

2017-02-10 - 20:30

End

Divendres 10 de febrer, 20h30

Entrades: 10 € anticipada – 12 € taquilla.
Entrades anticipades en OneTwoTix i en taquilla del Teatre del Raval, oberta de dilluns a divendres, de 10h00 a 14h00 i, els dies de funció, des d’una hora abans de cada espectacle.

Abonaments per als tres dies del festival: 15 € venda anticipada – 18 € dies de festival.
L’abonament no inclou l’entrada per a l’espectacle familiar de dissabte a les 17h30.

Hi haurà servei de barra i sopar a la primera planta del teatre a càrrec de Fusta Orgànic.

Col·laboren: Illenc, Institut de la llengua i la cultura de les Illes Balears, Institut Valencià de Cultura, Conselleria d’Educació, Investigació, Cultura i Esport, Universitat Politècnica de València, Teatre del Raval de Gandia, Fusta Orgànic i Pollos Planes.

Feliu Ventura i Xavi Sarrià ens ofereixen un espectacle íntim i emotiu que va més enllà d’un concert Llibres, batalles i cançons. Artistes i amics –els dos van compartir carrera i facultat a la València dels 90–, protagonitzen un recital especial a partir de fragments de les seues novel·les Totes les cançons parlen de tu i Com un record d’infantesa. Els dos amics s’endinsen en les vivències compartides per parlar-nos de memòria i compromís, records i experiències, ferides i esperances. Una passejada emocionant al nostre passat recent que naix de les escenes i cançons que apareixen als seus llibres com ara Kortatu, Ovidi Montllor, Daniel Viglietti, Extremoduro, Lluís Llach o Víctor Jara. I, és clar, de les cançons clàssiques d’Obrint Pas i Feliu Ventura que ja formen part de la banda sonora de les seues-nostres vides.

MORE DETAIL

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *