FESTIVAL HOSTES (SWING): O Sister!

DISSABTE 3 DE MARÇ A LES 21h00

[vc_row][vc_column width="1/2"][vc_column_text]Festival HOSTES (SWING) | Tots els públics Dissabte 3 de març, 21h00 Adults: 8 €; Menors d’edat 5 €. Venda d’entrades: OneTwoTix i Teatre del Raval, obert matins i dies de funció. Abonaments per als 4 dies: 20 € anticipada / 25 € dies de festival Descomptes: 20 % per als alumnes de la Universitat Politècnica de València.

Start

2018-03-03 - 21:00

End

Festival HOSTES (SWING) | Tots els públics
Dissabte 3 de març, 21h00
Adults: 8 €; Menors d’edat 5 €.

Venda d’entrades: OneTwoTix i Teatre del Raval, obert matins i dies de funció.
Abonaments per als 4 dies:
20 € anticipada / 25 € dies de festival
Descomptes: 20 % per als alumnes de la Universitat Politècnica de València.

O Sister! (Sevilla): Paula Padilla, contralt; Helena Amado, soprano; Marcos Padilla, tenor; Matías Comino, guitarra; Camilo Bosso, contrabaix i Pablo Cabra, bateria.

Concert Girando Por Salas – INAEM

Darrera jornada d’HOSTES dedicada al jazz amb els andalusos O Sister! (Sevilla), un grup de swing que recrea l’edat d’or del jazz vocal, la música popular dels anys 20 i 30 a Amèrica del Nord. Formada en 2008 amb un trio de veus i guitarra, posteriorment aconsegueixen la seua composició actual, a la qual s’afegeixen contrabaix i bateria, accentuant el pes rítmic d’un tipus de música animada i propícia per al ball, atractiva tant per a afeccionats al jazz com per al públic no tan familiaritzat amb aquest gènere. Així que tots a ballar!

MORE DETAIL

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *