Festival HOSTES: Senior i El Cor Brutal (València)

DISSABTE 11 DE FEBRER, A PARTIR DE LES 19h00

[vc_row][vc_column width="1/2"][vc_column_text]Dissabte 11 de febrer, a partir de les 19h00 Entrades: 10 € anticipada – 12 € taquilla (entrada vàlida per a tota la vesprada de dissabte, excepte per a la sessió familiar de les 17h30) Entrades anticipades en OneTwoTix i en taquilla del Teatre del Raval, oberta de dilluns a divendres, de 10h00

Start

2017-02-11 - 19:00

End

Dissabte 11 de febrer, a partir de les 19h00

Entrades: 10 € anticipada – 12 € taquilla (entrada vàlida per a tota la vesprada de dissabte, excepte per a la sessió familiar de les 17h30)
Entrades anticipades en OneTwoTix i en taquilla del Teatre del Raval, oberta de dilluns a divendres, de 10h00 a 14h00 i, els dies de funció, des d’una hora abans de cada espectacle.

Abonaments per als tres dies del festival: 15 € venda anticipada – 18 € dies de festival.
L’abonament no inclou l’entrada per a l’espectacle familiar de dissabte a les 17h30.

Hi haurà servei de barra i sopar a la primera planta del teatre a càrrec de Fusta Orgànic.

Col·laboren: Illenc, Institut de la llengua i la cultura, Institut Valencià de Cultura, Conselleria d’Educació, Investigació, Cultura i Esport, Universitat Politècnica de València, Teatre del Raval de Gandia, Fusta Orgànic i Pollos Planes.

És una de les bandes més reconegudes en el panorama musical independent actual. El conjunt valencià de rock alternatiu format per M. A. Landete (veu, guitarres), E. Martin (veu, guitarres, teclats), J. L. Tormo (veu, baix, harmònica, acordió i R. Ferreiro (veu i bateria) actuarà al Raval amb format acústic portant-nos el millor que sap fer, les seues cançons amb lletres properes i honestes que naixen de les seues experiències vitals i amb les que hom se sent identificat. Senior i El Cor Brutal ens han demostrat que la vida només pot tenir sentit si apostes a fons per allò en què creus, així ho ha fet la banda des que es va fundar en 2007 i enguany ja compleix 10 anys de recorregut. Per això, com s’ha pogut llegir en alguns mitjans valencians, ens espera una bona celebració amb l’edició de Valenciana, Volum 1, un elepé de versions de de la banda que culminarà en el seu pròxim disc de cançons pròpies Post que veurà la llum en 2018.

 

MORE DETAIL

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *