Festival HOSTES: Roger Puig (Barcelona)

DISSABTE 11 DE FEBRER, A PARTIR DE LES 19h00

[vc_row][vc_column width="1/2"][vc_column_text]Dissabte 11 de febrer, a partir de les 19h00 Entrades: 10 € anticipada – 12 € taquilla (entrada vàlida per a tota la vesprada de dissabte, excepte per a la sessió familiar de les 17h30) Entrades anticipades en OneTwoTix i en taquilla del Teatre del Raval, oberta de dilluns

Start

2017-02-11 - 19:00

End

Dissabte 11 de febrer, a partir de les 19h00

Entrades: 10 € anticipada – 12 € taquilla (entrada vàlida per a tota la vesprada de dissabte, excepte per a la sessió familiar de les 17h30)
Entrades anticipades en OneTwoTix i en taquilla del Teatre del Raval, oberta de dilluns a divendres, de 10h00 a 14h00 i, els dies de funció, des d’una hora abans de cada espectacle.

Abonaments per als tres dies del festival: 15 € venda anticipada – 18 € dies de festival.
L’abonament no inclou l’entrada per a l’espectacle familiar de dissabte a les 17h30.

Hi haurà servei de barra i sopar a la primera planta del teatre a càrrec de Fusta Orgànic.

Col·laboren: Illenc, Institut de la llengua i la cultura, Institut Valencià de Cultura, Conselleria d’Educació, Investigació, Cultura i Esport, Universitat Politècnica de València, Teatre del Raval de Gandia, Fusta Orgànic i Pollos Planes.

Des de fa molts anys Roger Puig, guitarrista i corista d’Els Nens Eutròfics, cultiva un projecte d’autor en solitari que s’ha materialitzat en la tardor de 2016 en forma de disc Pícnic al búnquer, editat per La Casa Calba i que està tenint una magnífica acollida de públic i de crítica. Així, forma part dels 15 millors discos catalans de 2016 seleccionat per l’emissora de ràdio ICAT.Cat que també ha triat la cançó L’ham letal com una de les millors cançons catalanes de l’any que acabem de finalitzar. El treball de Roger Puig podríem dir que es troba entre la tornada pop i la filigrana progressiva, a prop de la psicodèlia però sense allunyar-se de la cançó d’autor. Les seues cançons ens resulten estranyament familiars fins que arriba un gir surrealista que et fa despertar, somriure, perdre l’alè i voler seguir somniant. Roger Puig vindrà acompanyat de Jordi Bastida (Trau) a la guitarra elèctrica.

MORE DETAIL

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *