Festival HOSTES: La màgia d'en Cotonet, de La Fada Despistada (Mallorca). Espectacle pera públic familiar

DISSABTE 11 DE FEBRER, A LES 17h30

[vc_row][vc_column width="1/2"][vc_column_text]Espectacle per a públic familiar Dissabte 11 de febrer, a les 17h30 Entrades: 5 € Entrades anticipades en OneTwoTix i en taquilla del Teatre del Raval, oberta de dilluns a divendres, de 10h00 a 14h00 i, els dies de funció, des d’una hora abans de cada espectacle. Abonaments per als

Start

2017-02-11 - 17:30

End

Espectacle per a públic familiar
Dissabte 11 de febrer, a les 17h30

Entrades: 5 €
Entrades anticipades en OneTwoTix i en taquilla del Teatre del Raval, oberta de dilluns a divendres, de 10h00 a 14h00 i, els dies de funció, des d’una hora abans de cada espectacle.

Abonaments per als tres dies del festival: 15 € venda anticipada – 18 € dies de festival.
Aquest espectacle familiar no està inclòs en l’abonament.

Hi haurà servei de barra i sopar a la primera planta del teatre a càrrec de Fusta Orgànic.

Col·laboren: Illenc, Institut de la llengua i la cultura, Institut Valencià de Cultura, Conselleria d’Educació, Investigació, Cultura i Esport, Universitat Politècnica de València, Teatre del Raval de Gandia, Fusta Orgànic i Pollos Planes.

Aquesta és la història de com es van conèixer Cotonet, un núvol petitó i poruc que el que millor fa és plorar i la Fada que no sap cantar i és bastant Despistada.

Dos personatges entranyables que ens porten a través de la música al món màgic de l’amistat. Es troben per casualitat i cadascun d’ells aporta el que li manca a l’altre: la confiança amb ell mateix, les seues capacitats i els seus somnis a la vegada de descobrir la importància d’esser diferents. L’espectacle es presenta en format de concert en directe amb en Pep Toni Ferrer, Michael Mesquida, Teo Salvà i la fada despistada Cecilia Adriana Giménez.

La màgia d’en Cotonet és el segon llibre-cd composat, enregistrat i editat a Mallorca, pensat per als menuts que ja han aprés a llegir i comencen amb la lletra lligada amb la intenció no sols d’estimular la vista i l’oïda, sinó també d’apropar-nos a les emocions dels infants i les famílies.

MORE DETAIL

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *