PRESENTACIÓ FESTIVAL DESLLUNAT: Marrrr, a càrrec de La Lola Boreal (València) + Sons de mar, a càrrec de Carmen Botella i Juanba Gimeno (Algemesí)

DIVENDRES 2 DE JULIOL A LES 19h00

[vc_row][vc_column width="1/2"][vc_column_text]Dansa - Teatre - música | Tots els públics Divendres 2 de juliol, 19h00 Entrada: 5 € anticipada / 6 € taquilla[/vc_column_text][/vc_column][vc_column width="1/2"][vc_column_text]DANSA - TEATRE Marrrr, a càrrec de La Lola Boreal (València) Benvinguts i benvingudes a Marrrr, un espai que es transforma i mai roman constant. Des de

Start

2021-07-02 - 19:00

End

Dansa – Teatre – música | Tots els públics
Divendres 2 de juliol, 19h00
Entrada: 5 € anticipada / 6 € taquilla

DANSA – TEATRE

Marrrr, a càrrec de La Lola Boreal (València)

Benvinguts i benvingudes a Marrrr, un espai que es transforma i mai roman constant. Des de la calma, a primera hora del matí, passant per una mar agitada, fins a desembocar en ones monstruoses i una tempesta huracanada. El viatge de la nostra protagonista comença quan la seua botella de plàstic és engolida per la mar. Comença llavors una cerca explorant les profunditats de l’oceà. Allí, descobreix un món molt diferent del que esperava trobar. Però, això no era la mar? Peixos, hi ha molt pocs, però de plàstic, hi ha un munt! Tots i totes podem fer alguna cosa. Us agradaria començar un viatge al fons de la mar?

Durada: 45 min. Coreografia i interpretació: Marta García, Sandra F. Blanco i Helena Gómez. Una producció de la companyia La Lola Boreal amb l’ajuda de l’Ajuntament de València, la Sala Carme Teatre i l’Estudi de Dansa María Carbonell.

 

MÚSICA

Sons de Mar, a càrrec de Carmen Botella i Juanba Gimeno (Algemesí)

El duet Algemesinenc, amb Carmen Botella a la veu i Juanba Gimeno a la guitarra, ens acosta la seua proposta musical amb cançons tradicionals de la zona mediterrània. Els temes musicals estan versionats per a guitarra i veu, agafant ritmes i registres d’altres estils musicals com el blues, el sirtaki i la música brasilera o iberoamericana, donant com a resultat un conjunt de cançons innovadores amb moltes influències musicals dins de l’estil personal dels mateixos músics.

Sons de Mar, amb Carmen Botella i Juanba Gimeno (Algemesí)

MORE DETAIL

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *