Els Garcia & Cia. La família s’amplia de LA POP, Petita Orquestra Peiotaire (País Valencià)

20 DE DESEMBRE DE 2018

[vc_row][vc_column width="1/2"][vc_column_text]MÚSICA - TEATRE AFORAMENT COMPLET Dates: 20 de desembre de 2018. Alumnes: De 6 a 12 anys. Durada: 55 minuts. Preu per alumne: 4,50 €. Interpretació: Francesc Burgos, Gerard Vercher, Hugo Canet, Tonete Puerto.[/vc_column_text][/vc_column][vc_column width="1/2"][vc_column_text] Noves proves, científicament analitzades, ens alerten de la connexió de membres de la família

Start

2018-12-20 - 10:00

End

MÚSICA – TEATRE

AFORAMENT COMPLET

Dates: 20 de desembre de 2018.
Alumnes: De 6 a 12 anys.
Durada: 55 minuts.

Preu per alumne: 4,50 €.

Interpretació: Francesc Burgos, Gerard Vercher, Hugo Canet, Tonete Puerto.

Noves proves, científicament analitzades, ens alerten de la connexió de membres de la família Garcia amb altres personatges i paratges de l’imaginari popular valencià. Sembla una coincidència, però no, la història d’aquesta saga és tan complexa que han hagut de passar-se dies i nits en vetla estudiant totes les seues ramificacions, anteriors i posteriors, per tal de construir l’arbre genealògic d’aquest llinatge, tan vast com singular. No tardaran a desvetlar-ho tot.

Valors pedagògics: Fomentar l’arreplega de músiques populars valencianes emprant l’humor, el joc i la participació dels més menuts.

MORE DETAIL

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *