Efrén López i Abracadabra

[vc_row][vc_column width="1/2"][vc_column_text]Intèrprets Hristos Barbas (ney, kaval i flautes), Miriam Encinas (viella, flautes de bec, dilruba, bendir i bağlama), Alexandre Guitart (bağlama, tanbur, tombak, bendir, kopuz i rabab), Efrén López (ud, guitarra sense trasts, rabab, bağlama, bulgarí, santur, viola de roda, tanbur i lauto), Isabel Martín (veu, bendir, daf, pandero quadrat,

Start

2014-11-02 - 19:00

End

2014-11-02 - 20:30

Intèrprets
Hristos Barbas (ney, kaval i flautes), Miriam Encinas (viella, flautes de bec, dilruba, bendir i bağlama), Alexandre Guitart (bağlama, tanbur, tombak, bendir, kopuz i rabab), Efrén López (ud, guitarra sense trasts, rabab, bağlama, bulgarí, santur, viola de roda, tanbur i lauto), Isabel Martín (veu, bendir, daf, pandero quadrat, davul i pandereta) i Carlos Ramírez (ud, yaylı tanbur, viola de roda, dotar, bağlama, lavta, lyra i rabab)

Duració
70 min

Entrada
10€

El fill del llop o el primer projecte en què Efrén López és responsable de tots els detalls. El fill del llop o el món (de la música) ideal segons el seu autor. Per a aquest viatge, Efrén s’ha omplit les alforges amb cinc amics apassionats, folls i compromesos, uns amics que —ho diu ell— «toquen a més de meravella!». Els sis plegats presenten un programa basat en les darreres composicions instrumentals del fundador de L’ham de foc. El conjunt d’aquestes melodies dibuixa amb cura —i sense cura— una senda artística, vital i filosòfica sense simplicitat ni senderi.

Músiques del món. Estrena al País Valencià

MORE DETAIL

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *