DOCU-MENTAL: Cerca de la Salut Mental Organitza: AMADEM, ONG per la Salut Mental Marina Alta

DIJOUS 31 DE MAIG A LES 19h00

[vc_row][vc_column width="1/2"][vc_column_text]Festa celebració  Dijous 31 de maig, 19h00 Entrada lliure Organitzen: AMADEM, ONG per la Salud Mental de la marina Alta, Col·lectiu Obertament, Integrament, Diputació d'Alacant, CeemXeraco.[/vc_column_text][/vc_column][vc_column width="1/2"][vc_column_text]Es tracta d'un documenta produït per AMADEM, dirigit per Ignacio Rodríguez Franco, gravat per Marcos Expósito i barrejat pel propi Marcos i Pau

Start

2018-05-31 - 19:00

End

Festa celebració 
Dijous 31 de maig, 19h00
Entrada lliure

Organitzen: AMADEM, ONG per la Salud Mental de la marina Alta, Col·lectiu Obertament, Integrament, Diputació d’Alacant, CeemXeraco.

Es tracta d’un documenta produït per AMADEM, dirigit per Ignacio Rodríguez Franco, gravat per Marcos Expósito i barrejat pel propi Marcos i Pau Soler. Pretén acostar el món de la Salut Mental i oferir una perspectiva diferent a la qual estem acostumats, allunyada de la violència i de trets “tenebrosos” i macabres. Ofereix una visió fresca i optimista a través de diversos testimoniatges sincers d’afectats, famílies i professionals.

Gravat en Denia, Gandia, Alacant i València. Compta amb el suport de la Diputació d’Alacant i han col·laborat Dr. Esquerdo d’Alacant, Federació Salut Mental Comunitat Valenciana i Col·lectiu Obertament de Gandia.

En acabar, hi haurà l’actuació musical d’Els invisibles i Paco Hernández.

MORE DETAIL

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *