DIA MUNDIAL DEL RECICLATGE | Taller + 'Pull&Play'

DISSABTE 14 DE MAIG A LES 17H00

[vc_row][vc_column width="1/2"][vc_column_text] Dia Mundial del Reciclatge | Recomanat per a públic familiar Dissabte 14 de maig Entrada: 5 € anticipada / 6 € taquilla   Celebrem el Dia Mundial del Reciclatge amb dues activitats: - Taller de reciclatge amb Factoria d'Artis3: 17h00 - Espectacle 'Pull&Play': 19h00  [/vc_column_text][/vc_column][vc_column width="1/2"][vc_column_text]El 17 de

Start

2022-05-14 - 17:00

End

Dia Mundial del Reciclatge | Recomanat per a públic familiar

Dissabte 14 de maig

Entrada: 5 € anticipada / 6 € taquilla

 

Celebrem el Dia Mundial del Reciclatge amb dues activitats:

– Taller de reciclatge amb Factoria d’Artis3: 17h00
– Espectacle ‘Pull&Play’: 19h00

 

El 17 de maig se celebra el Dia Mundial del Reciclatge, declarat per la UNESCO. És un esdeveniment que convida a la reflexió al voltant dels residus, recordar l’estratègia de Recuperar, Reduir, Reutilitzar, Reciclar i la importància d’una bona gestió.

Al Teatre del Raval us convidem a una jornada lúdica en família en la qual gaudir i aprendre al mateix temps, amb una sessió doble.

A les 17h00, el grup Factoria d’Artis3 organitza un divertit taller on crear increïbles obres d’art a partir de deixalles i tota classe de restes recuperades.

A les 19h00, torna a escena l’espectacle ‘Pull&Play‘ de la Companyia Sonora. Pelut i Pelat, els protagonistes d’aquesta peça escènica sonora, faran un viatge espacial, tombant barreres i explorant formes de comunicació noves. Es tracta d’una obra interactiva i inclusiva on trobareu teatre, música (a través de màquines sonores fetes amb materials reciclats) i projeccions colpidores.

MORE DETAIL

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *