DANSA: LÙ 路 de la Cia. Maduixa (la Ribera Baixa)

DISSABTE 16 DE DESEMBRE A LES 18H00

[vc_row][vc_column width="1/2"][vc_column_text]Dansa | Públic Familiar Dissabte 16 de desembre, 18h00 Entrada: 6 € anticipada / 8 € taquilla Entrades no numerades, el públic s'acomoda dalt de l'escenari.[/vc_column_text][vc_btn title="COMPRAR ENTRADES" color="black" align="center" button_block="true" link="url:https%3A%2F%2Fteatreravalgandia.koobin.com%2FLU-Maduixa|target:_blank"][/vc_column][vc_column width="1/2"][vc_column_text]Les protagonistes d'aquesta història viuen en un lloc envoltat de terra i pobresa. Treballen i treballen al

Start

2023-12-16 - 18:00

End

Dansa | Públic Familiar
Dissabte 16 de desembre, 18h00
Entrada: 6 € anticipada / 8 € taquilla

Entrades no numerades, el públic s’acomoda dalt de l’escenari.

Les protagonistes d’aquesta història viuen en un lloc envoltat de terra i pobresa. Treballen i treballen al camp, sense descans, però per tal de sobreviure, han convertit la seua feina en joc. I és que… és impossible prohibir-li a un xiquet que jugue.

LÙ, que significa camí en xinés tradicional, combina la dansa, l’enginy i l’audiovisual per crear un espectacle íntim carregat d’imatges poètiques i sentiments. Una producció especial amb la qual la Cia. Maduixa celebra 15 anys de trajectòria.

Durant aquests anys, les seues creacions han sigut premiades amb més d’una vintena de reconeixements, com ara tres Premis MAX (màxim reconeixement de les arts escèniques a l’Estat espanyol) i cinc Premis FETEN (Fira Europea de Teatre per al públic infantil).

MORE DETAIL

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *