DANSA: 路, de la Cia. Maduixa (País Valencià)

DISSABTE 16 DE DESEMBRE A LES 18H00

[vc_row][vc_column width="1/2"][vc_column_text]Dansa | Públic Familiar Dissabte 16 de desembre, 18h00 Entrada: 6 € anticipada / 8 € taquilla[/vc_column_text][vc_btn title="COMPRAR ENTRADES" color="black" align="center" button_block="true" link="url:https%3A%2F%2Fteatreravalgandia.koobin.com%2FLU-Maduixa|target:_blank"][/vc_column][vc_column width="1/2"][vc_column_text]Les protagonistes d'aquesta història viuen en un lloc envoltat de terra i pobresa. Treballen i treballen al camp, sense descans, però per tal de sobreviure, han

Start

2023-12-16 - 18:00

End

Dansa | Públic Familiar
Dissabte 16 de desembre, 18h00
Entrada: 6 € anticipada / 8 € taquilla

Les protagonistes d’aquesta història viuen en un lloc envoltat de terra i pobresa. Treballen i treballen al camp, sense descans, però per tal de sobreviure, han convertit la seua feina en joc. I és que… és impossible prohibir-li a un xiquet que jugue.

LÙ, que significa camí en xinés tradicional, combina la dansa, l’enginy i l’audiovisual per crear un espectacle íntim carregat d’imatges poètiques i sentiments. Una producció especial amb la qual la Cia. Maduixa celebra 15 anys de trajectòria.

MORE DETAIL

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *