DEFORMA'T | TALLER 1: Creativitat Radical per Cento Carbó (País Valencià)

[vc_row][vc_column width="1/2"][vc_column_text]Taller 1 Divendres 11 de gener, De 17h30 a 20h30 Aportació: 25 € *Dirigit a qualsevol persona interessada en els processos creatius A càrrec: Cento Carbó Inscripcions: info@centocarbo.com[/vc_column_text][/vc_column][vc_column width="1/2"][vc_column_text]Creativitat radi(C)al és tornar a les arrels i transformar-les en un trampolí. La proposta és generar espais de llibertat i experiències provocatives on sacsar-se

Start

2019-01-11 - 17:30

End

2019-01-11 - 20:30

Taller 1
Divendres 11 de gener, De 17h30 a 20h30
Aportació: 25 €

*Dirigit a qualsevol persona interessada en els processos creatius

A càrrec: Cento Carbó

Inscripcions: info@centocarbo.com

Creativitat radi(C)al és tornar a les arrels i transformar-les en un trampolí. La proposta és generar espais de llibertat i experiències provocatives on sacsar-se i permetre’s viure diferents processos creatius amb finals totalment incerts. Descobrir i compartir modes de deformar rutines que obren noves possibilitats, noves preguntes i noves formes de sentir, pensar i actuar.

Com? a través del joc, l’art, la provocació i la reflexió…
Quan acabe el taller podràs començar a posar en pràctica les idees, propostes i recursos creatius al teu dia a dia, als teus projectes professionals i a les teua relacions personals.

A qui va adreçat? a qualsevol persona interessada en crear, jugar, provocar, expressar, compartir, pensar, gaudir… tant a nivell personal com professional (àmbit educatiu, artístic, social, comunitari i organitzacional…)

+ què fas quan no saps què fer?
+ crear, imaginar, intuir, trencar, canviar, transformar…?
+ fins on estàs disposat a arribar?
+ de quantes maneres podem fer una mateixa cosa?

Places limitades a 20 persones per taller.
Més info: www.deform4t.com www.centocarbo.com

MORE DETAIL

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *