CINEMA EN VALENCIÀ: El regne de les Granotes dirigida per Nelson Shin i Melanie Simka

DISSABTE 3 DE MARÇ A LES 18h00

[vc_row][vc_column width="1/2"][vc_column_text]Cinema en valencià | Públic familiar Dissabte 3 de març, 18h00 Entrada: 3 € *Abans de la pel·lícula, es projectarà el curtmetratge Dent de lleó de Jorge Bellver, en col·laboració amb el Festival Cortoons. Direcció: Nelson Shin, Melanie Simka. Durada: 86 min. Organitza: LaCasaCalba Col.labora: Diputació de València[/vc_column_text][/vc_column][vc_column width="1/2"][vc_column_text]Quan el

Start

2018-03-03 - 18:00

End

Cinema en valencià | Públic familiar
Dissabte 3 de març, 18h00
Entrada: 3 €

*Abans de la pel·lícula, es projectarà el curtmetratge Dent de lleó de Jorge Bellver, en col·laboració amb el Festival Cortoons.

Direcció: Nelson Shin, Melanie Simka.
Durada: 86 min.

Organitza: LaCasaCalba
Col.labora: Diputació de València

Quan el Rei de les Granotes anuncia que el guanyador de les Olimpíades aconseguirà la mà de la seua filla, la Princesa decideix fugir. Vestida com una plebea, es fa amiga d’un venedor ambulant, el Rain, i comença a entrenar amb ell per als jocs disposada a guanyar i a acabar amb els plans de matrimoni que té el seu pare. Mentrestant, una serp malvada té altres plans per arruïnar els Jocs Olímpics Granotaires i apoderar-se del regne.

MORE DETAIL

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *