CINEMA: En veu alta. La força de la paraula. Dirigida per  Stéphane de Freitas i Ladj Ly (França)

DIVENDRES 15 DE GENER A LES 19h00

[vc_row][vc_column width="1/2"][vc_column_text]Cinema | Tots els públics Divendres 15 de gener, 19h00 Entrada gratuïta Durada: 99 min. Organitza: LaCasaCalba Col.labora: Diputació de València[/vc_column_text][/vc_column][vc_column width="1/2"][vc_column_text]Cada any se celebra a la Universitat de Saint-Denis el Concurs d’Eloqüència que determina qui és “El millor orador del 93”, en referència al número del departament de

Start

2021-01-15 - 19:00

End

Cinema | Tots els públics
Divendres 15 de gener, 19h00
Entrada gratuïta

Durada: 99 min.

Organitza: LaCasaCalba
Col.labora: Diputació de València

Cada any se celebra a la Universitat de Saint-Denis el Concurs d’Eloqüència que determina qui és “El millor orador del 93”, en referència al número del departament de Sena-Saint-Denis. Hi poden participar alumnes de tots els cursos, preparats amb l’ajut d’advocats, slammers i directors, que els formen en el delicat exercici de parlar en públic. Durant unes setmanes, aprenen els subtils mecanismes de la retòrica i afirmen els seus talents, donant-se a conèixer als altres i, per damunt de tot, a si mateixos.

FESTIVALS: 53é Festival de Cinema de Nova York 2018; CineDoc Grècia 2018; Nominat al Millor Documental als Premis Cèsar 2018; Festival de Sevilla 2018.

MORE DETAIL

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *