CINEMA EN VALENCIÀ: Phantom Boy. Dirigida per Alain Gagnol i Jean Loup Felicioli (França)

DISSABTE 12 DE DESEMBRE A LES 18h00

[vc_row][vc_column width="1/2"][vc_column_text]Cinema en valencià | Públic familiar. Recomanada a partir de 8 anys Dissabte 12 de desembre, 18h00 Entrada: 4 € anticipada / 5 € taquilla Durada: 84 min. Pel·lícula doblada al valencià amb subtítols en valencià per a persones amb algun tipus de discapacitat auditiva. Organitza: LaCasaCalba Col.labora: Diputació

Start

2020-12-12 - 18:00

End

Cinema en valencià | Públic familiar. Recomanada a partir de 8 anys
Dissabte 12 de desembre, 18h00
Entrada: 4 € anticipada / 5 € taquilla

Durada: 84 min.

Pel·lícula doblada al valencià amb subtítols en valencià per a persones amb algun tipus de discapacitat auditiva.

Organitza: LaCasaCalba
Col.labora: Diputació de València

Un misteriós gàngster fereix a Alex, un inspector de policia que l’està perseguint. Immobilitzat a l’hospital, Alex fa amistat amb Léo, un xiquet d’onze anys afectat per una greu malaltia. Léo descobreix que té un poder extraordinari: pot eixir del seu cos i, com un fantasma, invisible per a tots, pot alçar el vol i travessar els murs. Gràcies a aquest poder i amb l’ajuda de Marie, una intrèpida periodista, Alex podrà enfrontar-se al gàngster, que està amenaçant la ciutat amb un virus informàtic fulminant.

Festivals: Festival du Film d’Animation Annecy 2015, Festival de Cine Europeo Sevilla 2015, Festival Internacional de Cine de Gijón 2015, El Meu Primer Festival 2015.

MORE DETAIL

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *