CINEMA EN VALENCIÀ: Les vides de Marona. Dirigida per Anca Damian (França)

DISSABTE 13 DE MARÇ A LES 17h00

[vc_row][vc_column width="1/2"][vc_column_text]Cinema en valencià | Tots els públics. Recomanat a partir de 7 anys Dissabte 13 de març, 17h00 Entrada: 4 € anticipada / 5 € taquilla Durada: 92 min. Pel·lícula doblada al valencià amb subtítols per fomentar la lectura i fer-la accessible persones amb dificultats auditives. PREMIS:  Grand Prize

Start

2021-03-13 - 17:00

End

Cinema en valencià | Tots els públics. Recomanat a partir de 7 anys
Dissabte 13 de març, 17h00
Entrada: 4 € anticipada / 5 € taquilla

Durada: 92 min.

Pel·lícula doblada al valencià amb subtítols per fomentar la lectura i fer-la accessible persones amb dificultats auditives.

PREMIS:  Grand Prize & Audience Prize BIAF Corea del Sud; Gran Premi del Públic FIC Gijón; Grand Prix RIAF Armenia i Menció Especial del Jurat FEFF Strasbourg.

Organitza: LaCasaCalba
Col.labora: Diputació de València

Víctima d’un accident la gosseta Marona recorda els diferents propietaris i propietàries que ha tingut i volgut al llarg de la seua vida. La seua empatia inesgotable i el seu recorregut vital es converteixen en una lliçó d’amor en la que reflexionarem sobre el fet que la Felicitat és una xicoteta cosa de res, una tassa de llet, una llengua gran i humida, una migdiada, un lloc on enterrar un os, una mà, un somriure. El film, entretingut i divertit, entrecreua l’art visual i la música. Mentre riem i plorem sentim per fi, i sense reserves, l’amor i la tendresa als quals tots aspirem.

MORE DETAIL

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *