CINEMA EN VALENCIÀ: El vent entre les canyes, selecció de 5 curtmetratges

DISSABTE 16 DE NOVEMBRE A LES 18h00

[vc_row][vc_column width="1/2"][vc_column_text]Cinema en valencià | Familiar. Recomanat a partir de 5 anys Dissabte 16 de novembre, 18h00 Entrada: 4 € Durada: 62 min. Organitza: LaCasaCalba Col.labora: Diputació de València[/vc_column_text][/vc_column][vc_column width="1/2"][vc_column_text]Programa format per 5 curtmetratges amb músiques originals, heroïnes sorprenents i una qualitat gràfica extraordinària.Hi trobarem a la divertida xiqueta que

Start

2019-11-16 - 18:00

End

Cinema en valencià | Familiar. Recomanat a partir de 5 anys

Dissabte 16 de novembre, 18h00
Entrada: 4 €

Durada: 62 min.

Organitza: LaCasaCalba
Col.labora: Diputació de València

Programa format per 5 curtmetratges amb músiques originals, heroïnes sorprenents i una qualitat gràfica extraordinària.Hi trobarem a la divertida xiqueta que vol jugar a cavallers, la tendra amistat entre una princesa i una dragona, les belles estreles que il·luminen les nits, les ganes de ser lliure de la unicorn i la lluita per l’alliberament de la tirania d’un poble que prohibeix la música. 

Premis: Selecció oficial del Festival Internacional de Cinema d’Animació d’Annecy (2017); Premi del Jurat del Festival Plein la bobine de La Bourboule (2017); Premis del Públic i del Jurat del Festival Les Toiles Filantes, de Pessac (2017); Premi del Públic del Festival Voir ensemble de Grenoble (2017).

MORE DETAIL

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *