CINEMA DOCUMENTA(')T: I'm burning d'Andreu Signes

DIVENDRES 20 D'ABRIL A LES 19h30

[vc_row][vc_column width="1/2"][vc_column_text]Cinema: documenta(')t | Tots els públics Divendres 20 d'abril, 19h30 Entrada: 3 € | Gratuït menors d'edat Estrenat a la Filmoteca de València el 7 d’abril de 2018. Amb la presència del director del documental, Andreu Signes, i de Miguel Arraiz i David Moreno, creadors d’aquest projecte artístic faller. Guió: Raúl

Start

2018-04-20 - 19:30

End

Cinema: documenta(‘)t | Tots els públics
Divendres 20 d’abril, 19h30
Entrada: 3 € | Gratuït menors d’edat

Estrenat a la Filmoteca de València el 7 d’abril de 2018. Amb la presència del director del documental, Andreu Signes, i de Miguel Arraiz i David Moreno, creadors d’aquest projecte artístic faller.

Guió: Raúl Gálvez Direcció: Andreu Signes Producció executiva: Miguel Arraiz, David Moreno i Andreu Signes.

Organitza: LaCasaCalba
Col.labora: Diputació de València

A les Falles de 2015, David Moreno (artista faller) i Miguel Arraiz (arquitecte especialitzat en redisseny d’espais urbans) planten Ekklesia, una falla de secció especial, arriscada pels seus plantejaments, que a més de ser punt de mira del públic, cau a terra a causa d’unes condicions metereològiques inesperades. Després d’una profunda crisi i període d’acceptació d’aquest fracàs, Miguel i David emprenen un nou repte, I’m burning, que creuarà l’Atlàntic amb l’objectiu de donar a conéixer les Falles de València al Festival d’art efímer més important del món, el Burning Man.

MORE DETAIL

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *