CINEMA DOCUMENTA(')T: I'm burning d'Andreu Signes

DIVENDRES 20 D'ABRIL A LES 19h30

[vc_row][vc_column width="1/2"][vc_column_text]Cinema: documenta(')t | Tots els públics Divendres 20 d'abril, 19h30 Entrada: 3 € | Gratuït menors d'edat Estrenat a la Filmoteca de València el 7 d’abril de 2018. Amb la presència del director del documental, Andreu Signes, i de Miguel Arraiz i David Moreno, creadors d’aquest projecte artístic faller. Guió: Raúl

Start

2018-04-20 - 19:30

End

Cinema: documenta(‘)t | Tots els públics
Divendres 20 d’abril, 19h30
Entrada: 3 € | Gratuït menors d’edat

Estrenat a la Filmoteca de València el 7 d’abril de 2018. Amb la presència del director del documental, Andreu Signes, i de Miguel Arraiz i David Moreno, creadors d’aquest projecte artístic faller.

Guió: Raúl Gálvez Direcció: Andreu Signes Producció executiva: Miguel Arraiz, David Moreno i Andreu Signes.

Organitza: LaCasaCalba
Col.labora: Diputació de València

A les Falles de 2015, David Moreno (artista faller) i Miguel Arraiz (arquitecte especialitzat en redisseny d’espais urbans) planten Ekklesia, una falla de secció especial, arriscada pels seus plantejaments, que a més de ser punt de mira del públic, cau a terra a causa d’unes condicions metereològiques inesperades. Després d’una profunda crisi i període d’acceptació d’aquest fracàs, Miguel i David emprenen un nou repte, I’m burning, que creuarà l’Atlàntic amb l’objectiu de donar a conéixer les Falles de València al Festival d’art efímer més important del món, el Burning Man.

MORE DETAIL

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.