CINEMA DOCUMENTA(')T: Poder mirar als ulls dirigit per Toti Garcia i Nessim Castaño

DISSABTE 24 DE FEBRER A LES 17h00

[vc_row][vc_column width="1/2"][vc_column_text]Festival HOSTES | Tots els públics Dissabte 24 de febrer, 17h00 Entrada: 3 €. Gratuït amb l'entrada al concert de després: Hostes Cabaret. Venda anticipada d'entrades en OneTwoTix. Amb la participació dels directors del documental, Toti Garcia i Nessim Castaño i Gat, un dels fundadors del segell G3G Records. Guió: Toti García, Clara Rodríguez

Start

2018-02-24 - 17:00

End

Festival HOSTES | Tots els públics
Dissabte 24 de febrer, 17h00
Entrada: 3 €. Gratuït amb l’entrada al concert de després: Hostes Cabaret. Venda anticipada d’entrades en OneTwoTix.

Amb la participació dels directors del documental, Toti Garcia i Nessim Castaño i Gat, un dels fundadors del segell G3G Records.

Guió: Toti García, Clara Rodríguez i Nessim Castaño. Direcció: Toti García, Nessim Castaño.
Durada: 83 min.

Organitza: LaCasaCalba
Col.labora: Diputació de València

Al Teatre del Raval engeguem un nou cicle de cinema documental que tindrà lloc una vegada al trimestre i arranquem en el marc del festival HOSTES amb un film que parla sobre la música, un bell poema de curiositat, continuïtat, autogestió i tenacitat: 25 anys de música i cultura a Barcelona concentrats en un film documental sobre el segell G3G Records, un segell que és una estranya família i que recorre l’escena ‘experimental informal’ barcelonina, el punk ocult d’una avantguarda sense fums. De Macromassa, Radio P.I.C.A., New Buildings i El Hombre de Pekín a Cabo San Roque, Pascal Comelade, Lydia Lunch i Miguel Poveda.

Poder Mirar als Ulls és agermanament, comunitat de rars (en positiu), és treballar sense contractes, ningú cobra i ningú guanya i tot es fa per estima. La tradició experimental perviu i avança pels rierols subterranis de sempre.

MORE DETAIL

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *