CINEMA DOCUMENTA(')T: Énfasis, historias de VIHda, de Pilar Devesa

DIVENRDES 28 DE FEBRER A LES 19h30

[vc_row][vc_column width="1/2"][vc_column_text]Cinema Documenta(')t | Joves i adults Divendres 28 de febrer, 19h30 Entrada gratuïta En acabar el documental hi haurà un col·loqui amb l’autora, Pilar Devesa, responsable del Comité Antisida de la Comunitat Valenciana.[/vc_column_text][/vc_column][vc_column width="1/2"][vc_column_text]Aquest curtmetratge documental planteja una reflexió col·lectiva que desgrana, a mode de recorregut terapèutic, els aspectes socials que més influeixen en

Start

2020-02-28 - 19:30

End

Cinema Documenta(‘)t | Joves i adults
Divendres 28 de febrer, 19h30
Entrada gratuïta

En acabar el documental hi haurà un col·loqui amb l’autora, Pilar Devesa, responsable del Comité Antisida de la Comunitat Valenciana.

Aquest curtmetratge documental planteja una reflexió col·lectiva que desgrana, a mode de recorregut terapèutic, els aspectes socials que més influeixen en la vida diària de les persones amb VIH. Al documental s’entrellacen els relats reals de persones que viuen i conviuen amb un virus més comú del que es pensa però que carrega a la seua esquena un gran estigma històric. Una altra mirada del VIH és possible si considerem que ens pot afectar a totes les persones que mantenim relacions sexuals.

Premis: Guanyador del XV Festival Internacional de Cine LGTBI 2017; Selecció Oficial del Nahia Film Fest, curtmetratges sobre sexe, gènere i erotisme 2017; Millor Curtmetratge Documental del XV Festival de Cine LGTBI, Equador 2017; Seleccionat per al Festival de Cine Queer de Bucaramanga, Colòmbia.

MORE DETAIL

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *