CINEMA DOCUMENTA(')T: Énfasis, historias de VIHda, de Pilar Devesa

DIVENRDES 28 DE FEBRER A LES 19h30

[vc_row][vc_column width="1/2"][vc_column_text]Cinema Documenta(')t | Joves i adults Divendres 28 de febrer, 19h30 Entrada gratuïta En acabar el documental hi haurà un col·loqui amb l’autora, Pilar Devesa, responsable del Comité Antisida de la Comunitat Valenciana. Organitza: LaCasaCalba Col.labora: Diputació de València[/vc_column_text][/vc_column][vc_column width="1/2"][vc_column_text]Aquest curtmetratge documental planteja una reflexió col·lectiva que desgrana, a mode de recorregut terapèutic,

Start

2020-02-28 - 19:30

End

Cinema Documenta(‘)t | Joves i adults
Divendres 28 de febrer, 19h30
Entrada gratuïta

En acabar el documental hi haurà un col·loqui amb l’autora, Pilar Devesa, responsable del Comité Antisida de la Comunitat Valenciana.

Organitza: LaCasaCalba
Col.labora: Diputació de València

Aquest curtmetratge documental planteja una reflexió col·lectiva que desgrana, a mode de recorregut terapèutic, els aspectes socials que més influeixen en la vida diària de les persones amb VIH. Al documental s’entrellacen els relats reals de persones que viuen i conviuen amb un virus més comú del que es pensa però que carrega a la seua esquena un gran estigma històric. Una altra mirada del VIH és possible si considerem que ens pot afectar a totes les persones que mantenim relacions sexuals.

Premis: Guanyador del XV Festival Internacional de Cine LGTBI 2017; Selecció Oficial del Nahia Film Fest, curtmetratges sobre sexe, gènere i erotisme 2017; Millor Curtmetratge Documental del XV Festival de Cine LGTBI, Equador 2017; Seleccionat per al Festival de Cine Queer de Bucaramanga, Colòmbia.

MORE DETAIL

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *