MÚSICA: Bikimel presenta Crystal Backlight

DISSABTE 13 DE MARÇ A LES 19h00

[vc_row][vc_column width="1/2"][vc_column_text]Música| Joves i adults Dissabte 13 de març, 19h00 Entrada: 8 € anticipada / 10 € taquilla Dia Internacional de les Dones Organitza: LaCasaCalba [/vc_column_text][/vc_column][vc_column width="1/2"][vc_column_text] Bikimel és el nom amb què és coneguda musicalment la cantautora catalana Vicky de Clascà (Barcelona, 1976). Compositora des de petita, feia melodies al piano

Start

2021-03-13 - 19:00

End

Música| Joves i adults
Dissabte 13 de març, 19h00
Entrada: 8 € anticipada / 10 € taquilla

Dia Internacional de les Dones
Organitza: LaCasaCalba

Bikimel és el nom amb què és coneguda musicalment la cantautora catalana Vicky de Clascà (Barcelona, 1976). Compositora des de petita, feia melodies al piano de casa. La vessant creativa i tecnològica permetia a la compositora enregistrar i fer arranjaments als 12 anys, i no va descobrir la seua veu fins més endavant a l’adolescència, que es va anar perfilant cap als 16 anys sota influències del rock i el blues de Janis Joplin i Bonnie Raitt.

Després dels tres discos que té al mercat, Stat Jònic, Farrera i Morir d’un llamp, l’autora llança el seu nou repertori al disc Crystal Backlight recentment estrenat on ens mostrarà el seu repertori a veu i guitarra.

MORE DETAIL

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *