CINEMA ANIMA(')T: L'orquestra terrestre. Dirigida per Imanol Zinkunegi i Joseba Ponce (País Basc)

DISSABTE 5 DE NOVEMBRE A LES 18H00

[vc_row][vc_column width="1/2"][vc_column_text]Cinema Anima(')t | Recomanada + 6 anys Dissabte 5 de novembre, 18h00 Durada: 70 min. Entrada: 5 € anticipada / 7 € taquilla   Organitza: LaCasaCalba [/vc_column_text][/vc_column][vc_column width="1/2"][vc_column_text]Res en la vida és fàcil ni arriba sense esforç, i d'això saben molt els protagonistes de l'Orquestra Terrestre, una pel·lícula plena

Start

2022-11-05 - 18:00

End

Cinema Anima(‘)t | Recomanada + 6 anys

Dissabte 5 de novembre, 18h00
Durada: 70 min.
Entrada: 5 € anticipada / 7 € taquilla

 

Organitza: LaCasaCalba

Res en la vida és fàcil ni arriba sense esforç, i d’això saben molt els protagonistes de l’Orquestra Terrestre, una pel·lícula plena d’humor i música. Està basada en el llibre ‘Orkestra Lurtarra’, escrit per Harkaitz Cano, guanyador del Premi Euskadi, i compta ara amb la seua pròpia banda sonora.

Manu, sent xiquet, es va enamorar platònicament de la gran pianista Stella Panini i el seu somni és conéixer-la. Però Manu, a més d’un somiador amb majúscules, és també un incomprés, un outsider que va per lliure, començant per la peculiaritat del seu instrument, que no és un altre que la granera… Això no li impedeix crear una peculiar orquestra.

Els personatges i les relacions i aventures que viuran en la recerca de l’èxit retraten perfectament a la societat: el somiador; el manager vividor i prepotent; els romàntics, la setciències Aldika i l’entremaliat Osoki; o una cabra anomenada Presidenta.

MORE DETAIL

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *