CICLE RECICLA(R)T Els laberints del so d'Ángel Di Stefano (Barcelona)

12 I 13 DE MAIG DE 2016

[vc_row][vc_column width="1/2"][vc_column_text]Dates: 12 i 13 de maig. Alumnes: Tots els cicles. Infantil, primària, ESO i batxillerat. + info: Laberints del so[/vc_column_text][/vc_column][vc_column width="1/2"][vc_column_text]Instal·lació Sonora Interactiva Pull&Play formada per huit màquines sonores que estaran penjades des de la primera planta del teatre i podran ser accionades pels assistents des del pati de butaques. A més, sobre

Start

2016-05-12 - 10:00

End

2016-05-13 - 14:00

Dates: 12 i 13 de maig.
Alumnes: Tots els cicles. Infantil, primària, ESO i batxillerat.

+ info: Laberints del so

Instal·lació Sonora Interactiva Pull&Play formada per huit màquines sonores que estaran penjades des de la primera planta del teatre i podran ser accionades pels assistents des del pati de butaques. A més, sobre l’escenari hi haurà disposades també sis màquines sonores més i per la part de darrere, s’habilitarà un passadís que conduirà a instal·lacions cinètiques amb llum negra, les imatges de les quals es projectaran al ciclorama de l’escenari.
 S’elaborarà així un itinerari a mode de circuit que cada cinc minuts anirà avançant des de les files de darrere del pati de butaques fins a la sala amb llum negra.

MORE DETAIL

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *