CICLE ESCENA CONTEMPORÀNIA: Melancoholemia, amb Antón Reixa (Galícia)

Dissabte 11 de desembre a les 20h00

[vc_row][vc_column width="1/2"][vc_column_text]Música i Teatre | Joves i adults Dissabte 11 de desembre, 20h00 Durada: 60 min. Entrada: 10 € anticipada / 12 € taquilla. Abonament cicle: 20 € *Actuació ajornada de l’última edició del Festival Hostes [/vc_column_text][/vc_column][vc_column width="1/2"][vc_column_text]L’artista Antón Reixa presenta Melancoholemia (vida de un Mamarracho), una vídeoperformance amb una pantalla que reprodueix

Start

2021-12-11 - 20:00

End

Música i Teatre | Joves i adults

Dissabte 11 de desembre, 20h00
Durada: 60 min.
Entrada: 10 € anticipada / 12 € taquilla. Abonament cicle: 20 €

*Actuació ajornada de l’última edició del Festival Hostes

L’artista Antón Reixa presenta Melancoholemia (vida de un Mamarracho), una vídeoperformance amb una pantalla que reprodueix imatges on va teixint un relat sobre el personatge, Mamarracho,  també conegut per Persona. El protagonista d’aquest sorprenent i descarnat relat és l’amfitrió en la jornada de portes obertes d’una institució de salut mental. Una història entre el seny i l’alienació que naix de la radical diferència entre la realitat i la percepció d’allò real. Al personatge li manca una manera de ser i l’autor denomina aquest estat com melancoholemia.

El text és del mateix Antón Reixa, el vídeo és una creació del vídeoartista Antonio Segade, i s’utilitzen músiques del grup Cahopou, un loop de ritme de heavy i efectes de sound track.

MORE DETAIL

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *