CICLE D'HUMOR : Leo Bassi estrena 70 años

DISSABTE 4 DE JUNY A LES 20H00

[vc_row][vc_column width="1/2"][vc_column_text]Cicle d'Humor | Recomanat joves i adults Dissabte 4 de juny, 20h00 Entrada: 20 € anticipada / 25 € taquilla   * Gandia serà l'estrena al País Valencià d'un espectacle en el qual repassa la seua extensa biografia i que tancarà la temporada 2021-2022 del Teatre. [/vc_column_text][/vc_column][vc_column width="1/2"][vc_column_text]L'últim bufó.

Start

2022-06-04 - 20:00

End

Cicle d’Humor | Recomanat joves i adults

Dissabte 4 de juny, 20h00

Entrada: 20 € anticipada / 25 € taquilla

 

* Gandia serà l’estrena al País Valencià d’un espectacle en el qual repassa la seua extensa biografia i que tancarà la temporada 2021-2022 del Teatre.

L’últim bufó. Reconegut mundialment per les seues extravagants actuacions teatrals i les seues innombrables accions provocadores. Aquest és Leo Bassi, història viva del circ amb una herència centenària que ha anat dibuixant el seu propi estil.

La seua gran premissa és acceptar que el riure és una de les grans forces de l’existència i que aquells que com ell la provoquen, tenen la immensa responsabilitat de custodiar-la. “Arribar a 70 anys no entrava en els meus plans”, diu. Però ací està, amb una vitalitat sorprenent i un moment particularment fecund en la seua vida creativa que li ha portat a crear un nou xou, ‘70’, els anys que suma aquest pallasso sense complexos.

Direcció, Producció, Dramatúrgia i Repartiment: Leo Bassi
Any: 2021

 

MORE DETAIL

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *