CELEBREM EL DIA MUNDIAL DEL RECICLATGE | MÚSICA I TEATRE / 'A les golfes' d'El Triangulista

[vc_row][vc_column width="1/2"][vc_column_text]Música i teatre | Públic familiar Dissabte 18 de maig, 19h00 ENTRADA ÚNICA CELEBREM EL DIA MUNDIAL DEL RECICLATGE : 5 €[/vc_column_text][/vc_column][vc_column width="1/2"][vc_column_text]El Triangulista torna a casa per primavera! Aquest artista no-artista ens ha fet arribar un avís: està a punt per tornar a trepitjar de nou l'escenari del Teatre del

Start

2019-05-18 - 19:00

End

Música i teatre | Públic familiar
Dissabte 18 de maig, 19h00
ENTRADA ÚNICA CELEBREM EL DIA MUNDIAL DEL RECICLATGE : 5 €

El Triangulista torna a casa per primavera! Aquest artista no-artista ens ha fet arribar un avís: està a punt per tornar a trepitjar de nou l’escenari del Teatre del Raval, gràcies a les andròmines heretades del seu tiet Ramonet de Colau. “Necessite renovar-me, mirar cap enrere, aprendre de les xiquets i els xiquets, de la gent gran”, ha declarat després d’anys de gira per mig món amb una orquestra filharmònica.

 

Amb el cançoner popular sota el braç i un cabàs d’instruments inversemblants a l’esquena, El Triangulista ve disposat a deixar-se portar pels indrets de la màgia de les petites coses i convidar-nos a gaudir amb ell del seu espectacle, sempre catàrtic.

MORE DETAIL

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *