CELEBREM EL DIA MUNDIAL DEL RECICLATGE AMB TALLERS-TEATRE-MÚSICA-CINEMA

DISSABTE 22 DE MAIG A LES 17h00

[vc_row][vc_column width="1/2"][vc_column_text]Dia Mundial del Reciclatge | Tots els Públics Dissabte 22 de maig, a partir de les 17h00 Taller participatiu: Gratuït. Cal inscripció prèvia a  info@teatreravalgandia.org Espectacle Res-i-dual: Entrada: 5 € anticipada / 6 € taquilla. Cinema Documena(')t: Gratuït. Durada: 26 min. Coordinació: Paula Canet Direcció: Zeina Halasa Del Carmelo i Pedro Monteros Valdivieso, responsables

Start

2021-05-22 - 17:00

End

Dia Mundial del Reciclatge | Tots els Públics
Dissabte 22 de maig, a partir de les 17h00

Taller participatiu: Gratuït. Cal inscripció prèvia a  info@teatreravalgandia.org
Espectacle Res-i-dual: Entrada: 5 € anticipada / 6 € taquilla.
Cinema Documena(‘)t: Gratuït. Durada: 26 min. Coordinació: Paula Canet Direcció: Zeina Halasa Del Carmelo i Pedro Monteros Valdivieso, responsables de formació i continguts de Taronja TICs.

Celebrem el Dia Mundial del Reciclatge amb diferents propostes artístiques i imaginatives ben singulars amb què jugar i experimentar amb el reciclatge musical i teatral així com amb un documental sobre accions locals per a conscienciar i combatre els estralls del canvi climàtic.

Iniciativa de l’RRRR! Festival d’art i reciclatge.

Organitza: LaCasaCalba
Col.labora: Diputació de València

17h00 – Taller de Màscares amb Factoria Artis3
Taller participatiu on crear una singular feta amb el envasos recuperats i restes del mar de la darrera gota freda (cal inscripció: info@teatreravalgandia.org)
18h00 – Res-i-dual amb El Triangulista, Liante SA – Cento Carbó i Pep Gol (5-6 €)
El millor residu és el que no es genera. Això ho tenen molt clar aquestos tres artistes escènics, els quals ens deleitaran en un espectacle coral a dos bandes, on la diversió i l’aprenentatge es combinaran com ho fan els zeros i uns en l’era digital.
19h30 – Cinema Documenta(‘)t: Accions locals per a combatre els efectes del canvi Climàtic, de l’IES Vall de la Safor i Taronja TICs (Gratuït)
Aquest documental és el producte final del «Taller de fotografia digital i producció de documentals audiovisuals sobre accions locals per a conscienciar i combatre els estralls del canvi climàtic. Ha estat realitzat pels estudiants de quart d’ESO de l’IES Vall de la Safor de Vilallonga, amb Taronja TICs, iniciativa empresarial formada per un grup de docents, investigadors i comunicadors especialitzats en temàtiques ambientals i de comunicació digital.

Després de la projecció hi haurà un col.loqui amb els alumnnes i l’equip artístic del documental.

El Triangulista (Gandia)

Pep Gol (Barcelona)

Cento Carbó. Liante S.A. (Gandia)

Documental Accions locals per a combatre el canvi climàtic, de Taronja TICs i alumnes de l’IES Vall de La Safor de Vilallonga

MORE DETAIL

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *