Cabezafuego + Pequeño Mulo en concert

DISSABTE 13 DE FEBRER, 20h30

[vc_row][vc_column width="1/2"][vc_column_text]Música | Folk psicodèlic  Dissabte 13 de febrer, 20h30 Entrada: 8 € 20% de descompte amb el Carnet Jove i la Targeta 12:35 Cabezafuego (Villava) és un concert GPS 'Girando por Salas' Formació: Iñigo Gacés (veu), Nacho Beltrán (Bateria), Felix Buff (Bateria), Chechu Brainloster (Baix) Pequeño Mulo (Gandia) obrirà el concert. Formació: Raul Abeledo

Start

2016-02-13 - 20:30

End

Música | Folk psicodèlic 
Dissabte 13 de febrer, 20h30
Entrada: 8 €
20% de descompte amb el Carnet Jove i la Targeta 12:35

Cabezafuego (Villava) és un concert GPS ‘Girando por Salas’
Formació: Iñigo Gacés (veu), Nacho Beltrán (Bateria), Felix Buff (Bateria), Chechu Brainloster (Baix)

Pequeño Mulo (Gandia) obrirà el concert.
Formació: Raul Abeledo (veu), Rubén Cuadecuc (baix) i Andrés Panruso (bateria)

Després de diversos anys com a integrant de grups com Atom Rhumba, Mermaid, Half Foot Outside o Bizardunak, entre d’altres, Cabezafuego ha decidit iniciar la seua marxa en solitari. Les seues primeres cançons El traje del emperador i Cruces de hierro van causar un revol en mitjans com a Radio 3 i en les xarxes socials després de penjar-les al seu bandcamp. Ara ataca amb Camina conmigo on deslliga tot el seu costumisme líric aspirant a traure un somriure als oients, amb lletres molt ben encaixades en inspirades melodies.

Obrirà el concert Pequeño Mulo, que va nàixer en un avió. Com a conseqüència d’açò els seus bioritmes van patir una alteració, desplaçant-se cap a un lloc de coordenades incertes. Porta des de 2001 passejant-se pels escenaris, solament o en companyia (Los Arcanos Mayores). Practica el Crawl&Roll (Gateja i Roda) i es defineix a si mateix com un saltimbanqui musical.

En portada, Cabezafuego, fotografia de Javier Lus de Biebel Studio.

Pequeño_Mulo_2_web

Pròximament:

MORE DETAIL

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *