TEATRE ESCENA LOCAL: El Blau, la Roja i el Verd de Marabú Teatre

DISSABTE 27 DE GENER A LES 21h00

[vc_row][vc_column width="1/2"][vc_column_text]Teatre: escena local | Adults Dissabte 27 de gener, 21h00 Entrada: 8 € Autoria i direcció: Marisol Herrera. Interpretació: Antonio Planells (el Blau), Marisol Herrera (la Roja), José F. Jordán (el Verd) i Paloma Herrera (Piano). Obra premiada en la XIII Mostra de Teatre Cullera a Escena amb el Premi a

Start

2018-01-27 - 21:00

End

Teatre: escena local | Adults
Dissabte 27 de gener, 21h00
Entrada: 8 €

Autoria i direcció: Marisol Herrera. Interpretació: Antonio Planells (el Blau), Marisol Herrera (la Roja), José F. Jordán (el Verd) i Paloma Herrera (Piano).

Obra premiada en la XIII Mostra de Teatre Cullera a Escena amb el Premi a la Millor actriu per a Marisol Herrera, també nominada a Millor Direcció; Premi al Millor Actor per a José F. Jordán; Premi al Millor Muntatge Escènic per a Manolo Arroyo i nominació a Millor Actor de Repartiment per a Antonio Planells.

 

 

La història es desenvolupa al llarg dels anys setanta a la sala d’una beneficència, on els personatges passaran l’últim dia de les seues vides junts. Abans d’acomiadar-se, ens relataran les seues vivències a la Guerra Civil. Tota una reflexió sobre la destrucció que comporta una guerra per a la vida d’aquestes persones. Tot un homenatge als idealistes que la van viure.

Punxeu ací per veure el vídeo promocional.

MORE DETAIL

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *