TEATRE ESCENA LOCAL: El Blau, la Roja i el Verd de Marabú Teatre

DISSABTE 27 DE GENER A LES 21h00

[vc_row][vc_column width="1/2"][vc_column_text]Teatre: escena local | Adults Dissabte 27 de gener, 21h00 Entrada: 8 € Autoria i direcció: Marisol Herrera. Interpretació: Antonio Planells (el Blau), Marisol Herrera (la Roja), José F. Jordán (el Verd) i Paloma Herrera (Piano). Obra premiada en la XIII Mostra de Teatre Cullera a Escena amb el Premi a

Start

2018-01-27 - 21:00

End

Teatre: escena local | Adults
Dissabte 27 de gener, 21h00
Entrada: 8 €

Autoria i direcció: Marisol Herrera. Interpretació: Antonio Planells (el Blau), Marisol Herrera (la Roja), José F. Jordán (el Verd) i Paloma Herrera (Piano).

Obra premiada en la XIII Mostra de Teatre Cullera a Escena amb el Premi a la Millor actriu per a Marisol Herrera, també nominada a Millor Direcció; Premi al Millor Actor per a José F. Jordán; Premi al Millor Muntatge Escènic per a Manolo Arroyo i nominació a Millor Actor de Repartiment per a Antonio Planells.

 

 

La història es desenvolupa al llarg dels anys setanta a la sala d’una beneficència, on els personatges passaran l’últim dia de les seues vides junts. Abans d’acomiadar-se, ens relataran les seues vivències a la Guerra Civil. Tota una reflexió sobre la destrucció que comporta una guerra per a la vida d’aquestes persones. Tot un homenatge als idealistes que la van viure.

Punxeu ací per veure el vídeo promocional.

MORE DETAIL

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.