El batec del bosc de La Maquineta Produccions (Catalunya)

6 DE MARÇ DE 2017

[vc_row][vc_column width="1/2"][vc_column_text]Dates: 6 de març de 2017. Alumnes: De 3 a 9 anys (Infantil i Primer Cicle de Primària). Idioma: Valencià. Durada: 50 minuts. Disciplina: Música en directe. Autoria i direcció: Susanna Barranco Interpretació: Andreu Renau (acordió i bateria) i Dalmau Boada (guitarra, percussió, banjo, bateria i harmònica). Valors pedagògics: Desenvolupament del plaer per

Start

2017-03-06 - 10:00

End

Dates: 6 de març de 2017.
Alumnes: De 3 a 9 anys (Infantil i Primer Cicle de Primària).
Idioma: Valencià.
Durada: 50 minuts.
Disciplina: Música en directe.

Autoria i direcció: Susanna Barranco
Interpretació: Andreu Renau (acordió i bateria) i Dalmau Boada (guitarra, percussió, banjo, bateria i harmònica).

Valors pedagògics: Desenvolupament del plaer per la música i el teatre com a manifestacions d’emocions i d’idees i aprofundiment en els continguts bàsics de l’àrea de música a l’educació infantil i primària.

+ info: www.lamaquineta.com

RESERVES al telèfon al 962.866.532 o al mail campanya@teatreravalgandia.org
Preu de l’entrada al teatre per alumne: 4,50 €

Sinopsi: El batec del bosc és un espectacle on es combina la intervenció de músics professionals i actors, amb la interpretació en directe d’instruments musicals i un enregistrament d’efectes sonors i peces musicals. L’espectacle conta la història de Guim, a qui li agrada molt la música i té moltes ganes de descobrir nous sons i noves melodies. Per això, decideix aventurar-se a fer un gran viatge pel bosc on coneixerà els seus habitants que li mostraran la diversitat de sons i melodies que s’amaguen en la natura.

MORE DETAIL

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *