Acosos y derribos SL Coproducció de Cia. Teatro de lo Inestable (València) i CulturArts

[vc_row][vc_column width="1/2"][vc_column_text]#30AnysTeatreRavalG Divendres 24 de març, 21h00 Entrada: 10 € Autoria: Gabriel Ochoa i Jacobo Pallarés Interpretació: Maribel Bayona, Pau Gregori, Anna Albaladejo i Carles Sanjaime Direcció: María Francisca Garcelán, Carles Sanjaime i Jacobo Pallarés Reserves: info@teatreravalgandia.org i tel. 962 866 532, www.teatreravalgandia.org  [/vc_column_text][/vc_column][vc_column width="1/2"][vc_column_text]L’obra tracta el tema de la por

Start

2017-03-24 - 21:00

End

#30AnysTeatreRavalG
Divendres 24 de març, 21h00
Entrada: 10 €

Autoria: Gabriel Ochoa i Jacobo Pallarés
Interpretació: Maribel Bayona, Pau Gregori, Anna Albaladejo i Carles Sanjaime
Direcció: María Francisca Garcelán, Carles Sanjaime i Jacobo Pallarés

Reserves: info@teatreravalgandia.org i tel. 962 866 532, www.teatreravalgandia.org 

L’obra tracta el tema de la por al canvi, de la necessitat del canvi, de l’abisme, del precipici en què ens trobem ara mateix com a persones, com a col·lectiu, com a societat. Des d’ací parlen els dramaturgs i els actors i fan parlar els personatges que som tots nosaltres. Ens envaeix por al que hauríem pogut ser i al que ens espera fins a arribar a no sé sap ben bé què. En l’obra també hi ha la idea dels de dalt i els de baix. Les desigualtats que es creen en una societat com la nostra en la qual no tenen fre les classes dirigents i les classes desfavorides, que a la fi ja som gairebé tots.

Teatre | Humor
Divendres 6 i dissabte 7 de novembre, 22h30h
Entrada: 8 €

Autoria: Mariano Lloret
Direcció: Aiguamar Teatre
Interpretació: Sergi Bono, Carlos Flores i Mariano Lloret

Facebook: Aiguamar Teatre

Trio Faraona és el nou espectacle de la companyia de Gandia Aiguamar Teatre en el que un grup d’animadors socioculturals es dediquen especialment a criticar. I s’han especialitzat tant en l’art de posar a parir a qui siga que han arribat a confeccionar un ‘Llistat de Crítiques Faraòniques’, entre les que s’inclouen: la Primera Comunió, el Nadal, els ‘Caputxinos’ i les Falles. D’altra banda, l’obra ha rebut diversos guardons, així com una excel·lent acollida per part de la crítica i del públic en general.

MORE DETAIL

DIVENDRES 24 DE MARÇ A LES 21h00

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *