Teatre escola Infants i joves

Octubre 2017-maig 2018 | Classes els dilluns de 17h30 a 18h30 | 1 taller: 30 €/mes. 2 tallers: 50 €/mes. Matrícula: 30 €.
INICI DE CURS: 16 d’octubre de 2017. Si reserveu plaça en el mes de juny anterior al curs, la matrícula és GRATUÏTA. 

Professores: Maria Josep Gonga (actriu, docent i membre fundadora de Pluja Teatre i de la seua escola de teatre infantil (1997-2002) i Almudena Perelló (membre de la companyia de Pluja Teatre).

joc-dramatic

Iniciació al joc dramàtic (Infants de 3-5 anys)

En aquest taller s’afavorirà l’expressió verbal, gestual i el desenvolupament de les capacitats d’observació, reflexió i imaginació dels menuts, amb la intenció de començar a afirmar la seua personalitat i prendre consciència de la imatge del seu cos, adquirint de manera progressiva major seguretat i confiança.

joc-dramatic-raval

El joc dramàtic (Infants de 6-10 anys)

Partirem dels jocs d’expressió i de simulació més elementals, propis de la dramatització, i de les tècniques auxiliars (màscares, teatre d’ombres, mim, etc.), per arribar a construir les nostres pròpies obres i, finalment, muntar-ne una d’autor, en un procés evolutiu d’acostament al teatre.

iniciació_interpretació_web

Iniciació a la interpretació (Joves d’11-16 anys)

En aquest taller es donaran a conéixer les tècniques indispensables per al treball actoral, amb l’ànim de potenciar la creativitat a tr avés dels distints tipus d’expressió coordinats i, alhora, desenvolupar l’expressió sota les més diverses formes (el moviment dins l’ espai, la comunicació amb el cos, l’ àmbit de la veu i de la improvisació).