Activitats complementàries

visites guiades gandia

Feu de la vostra visita al teatre una experiència educativa completa, apuntant-vos també a alguna d’aquestes activitats complementàries.

Teniu poc de temps? Us proposem una activitat d’una hora, bé per abans, o bé per després de l’espectacle. Hi ha dos opcions, segons l’edat.

Les Bambolines del Raval
Destinada per als més menuts, un viatge de descobriment pels racons més amagats del món del teatre. Aprendrem així com es fa la màgia teatral.

Ravalant per Gandia
I per als més majors, Un passeig per la història del teatre, on us convidem a recòrrer els escenaris teatrals de la ciutat.

Si voleu passar tot el dia amb nosaltres aquestes activitats coplementàries són per a vosaltres. Us proposem una excursió més completa, amb tallers i jocs educatius dirigits, mitjançant els quals els xiquets i xiquetes coneixeran el teatre al món occidental al llarg de la Història així com la història més recent del teatre a Gandia. Us proporcionarem un quadern didàctic per poder treballar-lo prèviament en classe.

Les activitats estan adaptades a les distintes edats. Consulteu-ne les condicions al Teatre del Raval.

Visita La Bambolina del Raval: 2,50 €*

Excursió Ravalant per Gandia: 10 €*

*Els preus no inclouen l’entrada al teatre ni l’esmorzar o dinar.

A càrrec d’Anna Sala i Caselles, Llicenciada en Història per la Universitat de València. Guia oficial de la Comunitat Valenciana i especialista en turisme cultural.

I, Núria Gómez i BoluferLlicenciada en Història de l’Art, Màster especialitzat en Gestió del Patrimoni Cultural i, Tècnic de Senders de l’Escola Valenciana d’Alta Muntanya.